Κατσουράνης για Περέα: “Δεν αξιολογήθηκε σωστά στον ΠΑΟ”

Τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την περίπτωση του Περέα σχολίασε ο παλαίμαχος άσος Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας:

«O Περέα δεν έχει αξιολογηθεί σωστά από τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάτε, από τους «πράσινους» ήρθε στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Είναι 20-21 χρονών, δεν είναι τεχνίτης επειδή έβαλε ένα “σκαφτό” γκολ απέναντι στον Άρη.

Αλλά θεωρώ πως είναι ένα παιδί που δεν σταματάει να πρεσάρει. Αν είχε γίνει δουλειά με σοβαρά προπονητικά τιμ, θα μπορούσε να εξελιχθεί σαν ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής για τον Παναθηναϊκό ή έστω μια λύση από τον πάγκο».

The post Κατσουράνης για Περέα: “Δεν αξιολογήθηκε σωστά στον ΠΑΟ” appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


Τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε την περίπτωση του Περέα σχολίασε ο παλαίμαχος άσος Κώστας Κατσουράνης, τονίζοντας: «O Περέα δεν έχει αξιολογηθεί σωστά από τον Παναθηναϊκό. Μην ξεχνάτε, από τους «πράσινους» ήρθε στην Ελλάδα ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής. Είναι 20-21 χρονών, δεν είναι τεχνίτης επειδή έβαλε ένα “σκαφτό” γκολ απέναντι στον...

The post Κατσουράνης για Περέα: “Δεν αξιολογήθηκε σωστά στον ΠΑΟ” appeared first on Sportsioannina.gr |Το Αθλητικό Portal της Ηπείρου.


ΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: sportsioannina.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ
Auto Test Ιδιωτικό ΚΤΕΟ
Galaxy Hotel
Tzimas Home Accessories