«Σημασία έχει να αγαπάς... Ανευ όρων»: Εκδήλωση της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ

«Σημασία έχει να αγαπάς... Ανευ όρων»: Εκδήλωση της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ του ΣΥΡΙΖΑ
Εκδήλωση της Ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ και της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ 

«Σημασία έχει να αγαπάς... Ανευ όρων» είναι το θέμα της πολιτικής εκδήλωσης που διοργανώνουν η Ομάδα ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ και η Νεολαία ΣΥΡΙΖΑ σήμερα Πέμπτη 23/6/22 στις 20.00 στο Πάρκο Σελεπίτσαρι (Ανδρ. Παπανδρέου) στο Κερατσίνι.

Παρά το γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια έχουν ψηφιστεί σημαντικοί νόμοι, όπως η επέκταση του συμφώνου συμβίωσης για όλα τα ζευγάρια, η αναγνώριση της ταυτότητας φύλου και η δυνατότητα αναδοχής και από ομόφυλα ζευγάρια που έχουν συνάψει σύμφωνο συμβίωσης, μένουν ακόμη πολλά να γίνουν μέχρι να φτάσουμε στην απαιτούμενη κοινωνική ισότητα, αναφέρουν οι διοργανωτές και εξηγούν ότι στην κατεύθυνση αυτή τα πολιτικά κόμματα (και η Τοπική Αυτοδιοίκηση) θα κληθούν σύντομα να πάρουν ξεκάθαρη θέση συμπαράστασης στη νομοθετική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για:

  • Την επέκταση του δικαιώματος σύναψης γάμου για όλα τα ζευγάρια με πλήρη δικαιώματα.
  • Τη θεσμοθέτηση του δικαιώματος τεκνοθεσίας.
  • Την ίση πρόσβαση στις μεθόδους της υποβοηθούμενης αναπαραγωγής, και
  • Την αναγνώριση των οικογενειών με ΛΟΑΤΚΙ+ γονείς

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν: Μιχάλης Καλογήρου (διευθυντής του Πολιτικού Γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, πρώην υπουργός Δικαιοσύνης), Γιώργος Βασιλειάδης (αναπληρωτής γραμματέας και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, δικηγόρος), Μαρία Γιαννακάκη (μέλος της Κεντρικής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ, πρώην γενική γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης), Βαγγέλης Σκούφας (συντονιστής της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ, μέλος της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Α' Αθηνών), Στέλλα Μπελιά (αναπληρώτρια συντονίστρια της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ, πρόεδρος των Οικογενειών Ουράνιο Τόξο, νηπιαγωγός), Λευτέρης Δόγιας (γραμματέας Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ Πειραιά, κοινωνικός λειτουργός).

Τη συζήτηση θα συντονίσει η δημοσιογράφος Κατερίνα Ακριβοπούλου.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί από το Facebook της ομάδας ΛΟΑΤΚΙ+ ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, ενώ θα γίνει παράλληλη αναμετάδοση από το left.gr και την avgi.gr

PostΔΕΙΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΠΑΤΩΝΤΑΣ ΕΔΩ -- Πηγή: ieidiseis.grVIDEOS

val m amo

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Σ' αναμμένα Κάρβουνα
Carbon Off - Ιωάννινα
ΝΙΚΑΣ – ΜΑΤΖΟΥΚΗ Ο.Ε.
Κοσμάς Ανθόπουλος - Ειρήνη Νικολάτου - Δικηγορικο Γραφειο