SIATARAS

 

 Πωλειται επιχειρηση αρτοποιίας  
     
 Στην Ανατολη Ιωαννινων  απο το 2001, με πληρη εξοπλισμο γιατι την παραγωγη απο την επομενη κιολας ημερα.Αψογη λειτουργια των μηχανηματων και αψογη η κατασταση του πωλητηριου.Δεκτη η επισκεψη καθε ενδιαφερομενου...Μονο πολυ σοβαρες προτασεις...
 .Πληροφοριες στο 6947371996

Τα ηλεκτρικα αυτοκίνητα και το δίκτυο ηλεκτροδότησης

Αποτέλεσμα εικόνας για ηλεκτρικα αυτοκινητα

Μια πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι τα ηλεκτρικά οχήματα θα μπορούσαν να αντιπροσωπεύουν το ήμισυ όλων των καινούργιων αυτοκινήτων που πωλούνται μέχρι το 2040.

Η αύξηση πωλήσεων των ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούσε να σημαίνει περισσότερες ευκαιρίες για αυτά τα αυτοκίνητα να βοηθήσουν το σύστημα ισχύος των πόλεων αλλά και των ιδιοκτών οι οπίοι θα μπορούν με το κέρδος αυτό να επενδύσουν στην σελίδα της πατώντας εδώ.Οι μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούσαν να ρυθμίσουν τις διακυμάνσεις που προκαλούνται από τις ανισότητες στην παραγωγή και τη ζήτηση ηλεκτρικής ενέργειας. Αυτές οι μπαταρίες μπορούν να παρέχουν ενέργεια όταν η ζήτηση υπερβαίνει την παροχή ή απορροφά την υπερβολική ηλεκτρική ενέργεια όταν υπερβαίνει τη ζήτηση. Η τεχνολογία οχήματος-πλέγματος επιτρέπει στα ηλεκτρικά οχήματα να φορτίζουν και να εκκενώνουν ηλεκτρική ενέργεια προς και από το δίκτυο και έχουν ήδη διατεθεί στο εμπόριο.
Περισσότερες ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο δίκτυο με την ικανότητα αποθήκευσης ηλεκτρικών μπαταριών οχημάτων. Η ενέργεια που παρέχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας θα μπορούσε να απορροφηθεί από τις μπαταρίες και να αποθηκευτεί για μεταγενέστερη χρήση. Η εφεδρική ηλεκτρική ενέργεια θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να λειτουργήσει το όχημα ή να πωληθεί πίσω στο δίκτυο και να συμβάλει στην εξισορρόπηση της προσφοράς και της ζήτησης.
Επειδή οι μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να εξισορροπήσουν το φορτίο στο δίκτυο, θα μπορούσαν επίσης να μειώσουν το χρηματικό ποσό που δαπανώνται για τις αναβαθμίσεις της υποδομής λόγω της μικρότερης φθοράς. Τέτοιες βελτιώσεις στο ηλεκτρικό σύστημα είναι δαπανηρές. Ένας μόνο μετασχηματιστής μπορεί να κοστίσει εκατομμύρια δολάρια, ανάλογα με το μέγεθος και τον κατασκευαστή. Αυτό με τη σειρά του μπορεί να μειώσει το κόστος για τους φορολογούμενους.
Πολλές μεγάλες διακοπές ρεύματος αποδίδονται, τουλάχιστον εν μέρει, σε προβλήματα που σχετίζονται με τη διατήρηση του επιπέδου τάσης στο δίκτυο. Οι μπαταρίες ηλεκτρικών οχημάτων μπορούν να παράγουν την απαιτούμενη ισχύ για υποστήριξη τάσης. Αυτά τα αυτοκίνητα βρίσκονται ήδη στα κέντρα φόρτωσης, όπου απαιτείται η μεγαλύτερη ισχύς, καθιστώντας τους ένα ιδιαίτερα χρήσιμο πόρο. Οι ροές ηλεκτρικής ενέργειας θα είναι ισορροπημένες και λιγότερη ηλεκτρική ενέργεια θα χαθεί.
Για παράδειγμα, η BMW έχει πραγματοποιήσει έναν πιλότο έξυπνης φόρτισης με την Pacific Gas and Electric, για να καθορίσει τον καλύτερο τρόπο να παροτρύνει τους οδηγούς να χρεώνουν οχήματα κατά τη διάρκεια περιόδων χαμηλής ζήτησης στο δίκτυο με κινητή εφαρμογή.
Όπως αποδεικνύεται από αυτόν τον κατάλογο, τα ηλεκτρικά οχήματα δεν είναι μόνο ένας φιλικός προς το περιβάλλον τρόπος μεταφοράς. Αυτά τα αυτοκίνητα μπορούν επίσης να βοηθήσουν το ηλεκτρικό δίκτυο να ανταποκριθεί στην προσφορά και τη ζήτηση και να ενισχύσει την ευελιξία του συστήματος ισχύος.

 • Εμφανίσεις: 32829

Οι υπολογιστές στο χώρο της εκπαίδευσης

bet education

Η πλειονότητα των ανθρώπων, μέχρι τα μέσα του 19ου αιώνα, διέθετε πάρα πολύ χρόνο για την καλλιέργεια και συλλογή των καρπών. Οι γεωργικές δραστηριότητες ήταν ένας τρόπος ζωής.

Η βιομηχανική επανάσταση στα μέσα του 19ου αιώνα επέφερε σημαντικές αλλαγές. Για πρώτη φορά στην ιστορία άρχισαν να δουλεύουν στις βιομηχανίες περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι στους αγρούς. Η εποχή της βιομηχανίας είχε αρχίσει.

Σήμερα ζούμε στην εποχή της πληροφορίας. Καθώς τα εργοστάσια γίνονται περισσότερο αυτοματοποιημένα, εργάζονται λιγότεροι άνθρωποι για την παραγωγή αγαθών. Η ίδια χρονική περίοδος χαρακτηρίζεται από την έκρηξη της πληροφορίας. Νέα συστήματα επικοινωνίας μας επιτρέπουν να αξιοποιούμε τα δεδομένα με σχετική ευκολία. Για το λόγο αυτό πολλοί άνθρωποι αναφέρονται στην εποχή μας χαρακτηρίζοντάς την ως εποχή της πληροφορίας.

Ο Η/Υ έχει εισχωρήσει σε όλους τους τομείς της επιστήμης και κάθε άλλης παραγωγικής δραστηριότητας συμβάλλοντας έτσι, με έμμεσο και άμεσο τρόπο, στην ίδια τη ραγδαία εξέλιξή τους. Είναι προφανές πως οι κοινωνικές επιπτώσεις από τη νέα αυτή παραγωγική δύναμη είναι σημαντικές, σύνθετες και, ως ένα σημείο, απρόβλεπτες. Επηρεάζουν άμεσα την ποιότητα της ζωής μας, ακόμη και τη διαμόρφωση του χαρακτήρα μας και τις κοινωνικές μας σχέσεις. Είναι ένα πεδίο όπου χάνονται και κερδίζονται οικονομικοί και πολιτικοί πόλεμοι, όμως και ένα μέσο που ανοίγει νέους ορίζοντες επικοινωνίας.

Οι τεχνολογίες που σχετίζονται με τους υπολογιστές είναι πλέον μια αναγκαιότητα που θα επηρεάσει ακόμα και το μέλλον των πολιτικών συστημάτων. Για παράδειγμα, δημιουργούνται ορισμένες προϋποθέσεις για ένα πολιτικό σύστημα άμεσης δημοκρατίας, όπως αυτό της αθηναϊκής δημοκρατίας, με την αποκέντρωση των πληροφοριών και με τη συμμετοχή στη λήψη αποφάσεων. Μπορεί, όμως, και να συμβάλουν στη δημιουργία μιας ψευδαίσθησης δημοκρατίας.

Από την πληθώρα των μέσων που προσφέρει σήμερα η εκπαιδευτική τεχνολογία, σημαντική θέση κατέχει ο ηλεκτρονικός υπολογιστής, του οποίου η εισαγωγή και χρήση στην εκπαίδευση όσον αφορά τη διδακτική υποστήριξη διαφόρων αντικειμένων, βρίσκεται ακόμη σε πρώιμα στάδια. Επομένως, πιστεύουμε ότι ο χώρος προσφέρεται για δημιουργική ενασχόληση και ειδικότερα για την διερεύνηση των δυνατοτήτων συμβολής της πληροφορικής στην εποπτικοποίηση της διδακτικής πράξης, γεγονός που αποτελεί συστηματική επιδίωξη της σύγχρονης διδακτικής.

Η μετάβαση από την διδακτική θεωρία στην πράξη. Το ενδιάμεσο στάδιο είναι κάποιο εργαλείο που πάντα ψάχνουμε. Εργαλεία έχουν βρεθεί και ίσως όχι χρησιμοποιηθεί πολύ αρκετά, ο λόγος του δασκάλου, ο πίνακας, η τηλεόραση, το βίντεο, κ.λ.π. Αυτό που διεθνώς έχει πλέον πιστοποιηθεί και προτείνουμε, είναι η χρήση του υπολογιστή σαν εργαλείου, σαν εποπτικού μέσου αν θέλετε στην εκπαιδευτική διαδικασία. Παράδειγμα μπορεί ο χρήστης να επισκευθεί τον Stoiximan για να έχει άμεση πληροφορία στην εξέλιξη των αγώνων.

Λέμε ότι ο υπολογιστής είναι σήμερα το καλύτερο εργαλείο που μπορεί να μας πάει από την διδακτική θεωρία στην πράξη. Όντως έτσι είναι και αυτό μπορούμε να το δούμε πολύ βιαστικά από δύο κύρια χαρακτηριστικά του. Πρώτα απ’ όλα είναι το φυσικά χαρακτηριστικά του. Μπορεί να επεξεργαστεί μεγάλο όγκο δεδομένων πολύ γρήγορα και αφετέρου συνδυάζει πολλά μέσα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πίνακας, σαν διαφανασκόπιο, σαν βίντεο, σαν κασετόφωνο ή σαν συνδυασμός όλων αυτών με τις νέες τεχνολογίες των πολυμέσων ή και υπερμέσων και είναι στη διάθεσή μας αυτή τη στιγμή, ένα ιδεατό, θα μπορούσαμε να πούμε, εργαλείο που ανάλογα με το μοντέλο που ίσως χρησιμοποιεί ο χρήστης, με τις ανάγκες που θέλει να καλύψει και με τους στόχους που έχει βάλει, να χρησιμοποιήσει αυτό το εργαλείο όπως αυτός θέλει.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό του υπολογιστή, είναι ότι μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε πληροφορία οποιουδήποτε τύπου τη στιγμή που τη θέλουμε, μπορεί να εκμεταλλεύεται πολλά συστήματα συμβόλων (κείμενο, ήχος, εικόνα, βίντεο, τρισδιάστατη αναπαράσταση) και πάλι κατά την επιλογή του χρήστη.

Η προσέγγιση η δική μας είναι αφενός στο χώρο των διαλογικών ή αλληλεπιδραστικών πολυμέσων και υπερμέσων, τα γνωστά στα ελληνικά multi media, hunder media και αφετέρου, ο χώρος της εικονικής πραγματικότητας και η χρήση της σαν εργαλείο στην εκπαίδευση. Τα πράγματα, όχι μόνον εδώ αλλά και διεθνώς είναι σε ερευνητικό επίπεδο και από τη στιγμή που φτιάχνεται κάπου κάτι, πρέπει οπωσδήποτε να αξιολογείται πριν μπει στην εκπαιδευτική διαδικασία.

 • Εμφανίσεις: 61567

Αυτό είναι το βότανο που ενισχύει τη μνήμη έως και 75%! – Πολλά τα οφέλη του

Υπάρχουν στιγμές που αισθανόμαστε ότι δεν θυμόμαστε τίποτα-Ιδού η λύση

Η χρήση του έχει συνδεθεί με την ενίσχυση της μνήμης από την αρχαιότητα.Όλο και περισσότεροι άνθρωποι παραπονιούνται τα τελευταία χρόνια ότι πάσχουν από κενά μνήμης, αδυναμία συγκέντρωσης και μείωση των νοητικών τους επιδόσεων.

Υπάρχει ένα βότανο το οποίο χρησιμοποιείται κυρίως ως

...
 • Εμφανίσεις: 33667

Δείτε πώς η σοκολάτα καταπολεμάει 4 σοβαρές ασθένειες

Η σοκολάτα είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες διατροφικές

“αδυναμίες» σχεδόν όλων των ανθρώπων, αλλά λίγοι γνωρίζουν ότι εκτός από το να αποτελεί μια γλυκιά “παρασπονδία» στην δίαιτά τους, είναι και μία τροφή με πολύ σημαντικές ευεργετικές ιδιότητες για τον οργανισμό.

Μάλιστα, η δρ Debra Millar, επικεφαλής έρευνας για τις ιδιότητες της μαύρης σοκο

...
 • Εμφανίσεις: 33702

Το αγαπημένο λαχανικό που ρίχνει τη χοληστερίνη

Είναι το πιο δημοφιλές λαχανικό, το λατρεύουν μικροί και μεγάλοι και

αποτελεί το συνοδευτικό σχεδόν κάθε ελληνικού γεύματος, ειδικά το καλοκαίρι.

Είναι δημοφιλές για την υψηλή περιεκτικότητά του σε λυκοπένιο, μια ουσία που θωρακίζει το ανοσοποιητικό και επιτρέπει στο σώμα να αναπτύξει αντιοξειδωτική δραστηριότητα εξουδετερώνοντας τις ελεύθερες ρίζες

...
 • Εμφανίσεις: 34899

Δες πόση άσκηση χρειάζεται για να κάψεις μια Coca-Cola

Μια νέα ιστοσελίδα με την ονομασία Work It Out Calculator εγκαινίασε μόλις η Coca-Cola που υπολογίζει πόση άσκηση θα πρέπει να κάνεις για να κάψεις τα αναψυκτικά που καταναλώνεις.

Για παράδειγμα, αν έχεις πιει ένα κουτάκι Coca-Cola (330ml) το οποίο περιλαμβάνει 139 θερμίδες, θα χρειαστεί να κάνεις 17 λεπτά διάδρομο, να παίξεις basket για 17 λεπτά, ν

...
 • Εμφανίσεις: 34312

Σαν είπαν ότι είναι Καλό να πίνετε Νερό με άδειο Στομάχι…ΔΕΝ σας είπαν όμως πως…

Πίνοντας νερό με άδειο στομάχι αμέσως μετά το ξύπνημα

Είναι συνηθισμένο στις μέρες μας, να πίνουν νερό αμέσως μετά το ξύπνημα, κάθε πρωί.

Πονοκέφαλο, σωματικό πόνο, καρδιαγγειακό σύστημα, αρθρίτιδα, ταχυπαλμία, επιληψία, περίσσιο λίπος, ασθματική βρογχίτιδα ,  μηνιγγίτιδα, ασθένειες των νεφρών και των ούρων , έμετο, γαστρίτιδα, διάρροια, αιμορροίδες,

...
 • Εμφανίσεις: 33594

Γιατί το γλείψιμο βοηθάει μια πληγή να επουλωθεί

Υγεία

Μια έκθεση από Ολλανδούς επιστήμονες, που δημοσιεύθηκε στην επιστημονική επιθεώρηση The FASEB Journal, προσδιορίζει μια ένωση στο ανθρώπινο σάλιο, η οποία επιταχύνει σημαντικά την επούλωση ενός τραύματος. Αυτή η έρευνα μπορεί να προσφέρει ελπίδες σε ανθρώπους που πάσχουν από χρόνιες πληγές που σχετίζονται με το διαβήτη και άλλες διαταραχές, αλ

...
 • Εμφανίσεις: 33637

Περισσότερα Άρθρα...

 1. Γκρέιπφρουτ κατά των καρδιακών ασθενειών
 2. Γιατί πρέπει να πίνουμε νερό σε χάλκινο δοχείο!!
 3. Ημερήσιες Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια 6/9
 4. Θεραπεία του διαβήτη με χειρουργική επέμβαση!
 5. Οι στάσεις του ύπνου που προκαλούν μυοσκελετικά προβλήματα
 6. Η αγκαλιά φάρμακο κατά του στρες και της κούρασης
 7. Η σκόνη της επαρχίας κάνει καλό στα παιδιά
 8. Το νυστέρι πιο αποτελεσματικό από τη θεραπεία για το διαβήτη
 9. Τι πρέπει να προσέχουμε πίνοντας χυμό από λεμόνι
 10. Κόβει το ζυμάρι και τυλίγει σε σχήμα κώνου όταν όμως τελείωσε...
 11. Νεαρός έβγαλε κοπέλα που πνιγόταν από τη θάλασσα, αλλά δευτερόλεπτα αργότερα…
 12. Πετάξτε τα γυαλιά σας! Χιλιάδες άνθρωποι βελτίωσαν ή και έφτιαξαν την όρασή τους με αυτή τη μέθοδο!
 13. Αντιμετώπισε τον πονοκέφαλο φυσικά με 4 τρόπους
 14. Θετική ένδειξη υγείας ή παθολογική κατάσταση;
 15. Οι τροφές που χαρίζουν φυσική λεύκανση στα δόντια

VIDEOS

Δείτε επίσης...

ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΘΕΙ.....ΕΣΕΙΣ;

Galaxy Hotel
Φροντιστήριο Κλασικό
RATECH - Τεχνικό Γραφείο Αναλκυστήρων
ΕΠΙΠΛΑ ΑΦΟΙ ΤΑΣΣΟΥ